Tenten Verhuur

Gepubliceerd mrt. 02, 22
6 min read

Feesttent Huren? - Verhuur Partytent En Andere Tenten

Tent HuwelijkHuurtenten In Nederland Op De Camping

Bij Bosjuweel kun je mooie tenten huren. Verhuur van stretchtenten, tipi’s, yurts, dome-tenten, Marokkaanse tenten en meer.. Onze tipi tenten en stretchtenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Feesttent VerhuurKampeertent Huren

Groot aanbod tentenverhuur Stretchtent Stretchten (ook wel flextent, freeformtent, bedoeïenentent of sheltertent genoemd) zijn een multifunctionele oplossing voor ieder evenement (Feesttent huren 100 personen). Stretchtenten zijn veelzijdig en hebben door de flexibele mogelijkheden een grote visuele aantrekkingskracht. Organiseert u een feest voor tientallen, honderden of duizenden mensen? Verwacht u veel bezoekers bij een open dag of bedrijfsfeest? Over de huisvesting hoeft u niet in te zitten.

Tentverhuur, Inclusief Accessoires

Het huren van aluhallen is de oplossing in elke situatie waarin u wel een locatie maar geen onderdak hebt. Pagode tent Op welke locatie u ook een pagodetent neerzet, gasten weten meteen waar ze moeten zijn. Met hun kenmerkende, glooiende puntdak en boogramen in het zeildoek, brengen de pagodetenten de sfeer erin.

Deze tenten zijn rasechte feesttenten. Maar wij verhuren ze niet alleen als onderdak voor feestgangers. Organiseert u een evenement met verschillende standhouders, workshops of groepsactiviteiten? Dan is het huren van pagodetenten de oplossing. Met deze tenten kunt u het evenemententerrein flexibel indelen. Podium Wij verhuren podia voor binnen en buiten.

Werktent

Wilt u ook de aankleding van de tent door ons laten verzorgen? Geen probleem. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Uw evenement / feest krijgt op deze manier de uitstraling die het verdient. Flexibel en snel Wij begrijpen dat u veel moet regelen wanneer u een evenement of feest organiseert.

Door korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij gewend om snel te schakelen. Is de groep toch groter dan verwacht of val het weer toch tegen? Wij zorgen voor een passende oplossing. Door het grote aanbod aan verhuur tenten kunnen wij snel en effectief werken. Ruim productassortiment Omdat geen enkele gelegenheid hetzelfde is is er geen standaard! Wij zoeken altijd de juiste tent voor het evenement.

Verhuur Van Tenten Op Camping Naar Keuze

Natuurlijk kunnen verschillende tenten ook gekoppeld worden om zodoende nog een grotere capaciteit te creëren. Natuurlijk bieden wij voor de aankleding ook verschillende opties en mogelijkheden voor vloerbedekking / vloerdelen en overige accessoires. Veiligheid Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk veiligheid is (flextent verhuur). Wij zijn altijd op alles voorbereid en zorgen voor de juiste verankering en houden rekening met de weersverwachtingen zodat u geen zorgen heeft.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Klik hier .

Partytent Nodig? Zoek Niet Verder. Huur Makkelijk En Snel

Een Dome voor ieder festival Festival tenten bestaan er in vele soorten en maten. Maar wilt u eens een andere tent dan een ‘standaard’ festival tent? Onze Dome tenten zijn zeer geschikt voor festivals. Deze koepelvormige tenten vormen hét decor voor wie op zoek is naar een ander soort tent.

Kies voor andere kleuren, verlichting en decoratie en u creëert een geheel andere sfeer. Tent huren op de camping - Huur een Bungalowtent of Safaritent. Ook hebben wij diverse formaten festival Dome tenten, diverse vloeren, deuren en ramen om de uitstraling compleet te maken. Iedere dome heeft een andere karakteristiek, waardoor we altijd een passende hebben voor het festival. Met diverse mogelijke covers en buizen die kunnen worden gepoedercoat in iedere mogelijke RAL-kleur.

Pagodetent

Stem uw festival Dome tent met ons af Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we samen al uw wensen. Daarna gaan wij voor u aan de gang met het selecteren van de juiste Dome tent en met het bedenken van een passend ontwerp. Hierin nemen we al uw wensen mee.

Ieder festival is anders, dus de invulling verdient veel aandacht. Onze Dome tenten kunnen wij ook op locatie voor u opzetten en inrichten. Uiteraard stemmen we ook dit goed met u af. Zo gaat ieder festival een waar feest worden. Daarnaast heeft u bij ons de keuze tussen het huren of kopen van een Dome tent.

Ingerichte Tent Huren Nederland

Doordat u al een compleet donkere ruimte heeft, kunt u deze gemakkelijk aankleden voor een angstaanjagende beleving. De N8tent is in mum van tijd omgebouwd tot de spannendste tent van Nederland..

Welke tent en welke afmeting voor uw evenement, open dag, bruiloft, buurtfeest of verjaardag het meest geschikt is? Daarover adviseren wij u graag in een vrijblijvend gesprek.

Een Tent Huren Of Met Een Eigen Tent Naar De Camping

Bij ons betaalt u voor een dag of ! U mag de spullen donderdag of vrijdag komen halen, en maandag of dinsdag weer terugbrengen. Wij doen niet moeilijk en begrijpen ook wel dat u de dag na uw feestje even andere dingen aan uw hoofd heeft dan het opruimen van tenten! Wij verhuren veel in Groningen, Hoogezand, Zuidbroek, Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Veendam en in de gehele regio! Maar ook iets verder is geen probleem natuurlijk.

Wat betaal ik aan reiskosten en wat kost laten opbouwen en afbreken? De prijs voor opbouwen en afbreken van een tent staat bij iedere partytent afzonderlijk vermeld. De reiskosten zijn bij ons standaard . Houdt u er wel rekening mee dat we voor het brengen én het halen in totaal .

Ingerichte Huurtent

In welke regio brengen en halen jullie partytenten? Als vuistregel houden wij een maximale afstand aan van ongeveer - Huur een partytent. Dit omvat de gehele provincie Groningen, een en ongeveer de helft van Friesland. Voor grotere feestjes waarbij u veel spellen huurt maken we natuurlijk graag een uitzondering en rijden we wat verder! Vraag gerust een offerte aan voor de mogelijkheden.

Verder zijn alle buizen door ons gemerkt met kleuren, evenals de koppelstukken. Op die manier kunt u de tent bijna niet meer verkeerd in elkaar zetten. De opbouwtijden variëren van 20 minuten (partytent 4×4) tot maximaal een uur (partytent 10×4). Wel heeft u minimaal twee personen nodig voor het opbouwen (rechtop zetten van de tent).

Ingerichte Tent Huren Nederland

U kunt bij ons een partytent huren inclusief complete inrichting met tafels en stoelen. Of u nu ronde of rechte tafels wilt, of bijvoorbeeld statafels met een chique hoes (statafelrok) (werktent). Ook biertafels en bierbanken (bekend als “biersets”) verhuren we. Verder kunt u ook bij ons terecht voor alle andere inrichting, aankleding en accessoires.

Partytent huren met vloer: ook dat is mogelijk! Sinds enige tijd leveren we ook vloeren voor onze partytenten. De prijs hiervoor is € 2,50 per m2 bij afhaal, € 3,00 bij bezorging en € 4,00 per m2 als wij het moeten leggen. U bent dan verzekerd van droge voeten, en bovendien heeft een tent mét vloer een erg mooie uitstraling. Feesttent huren 100 personen.

Tent Kopen Of Huren

Hoe kunnen we de partytent leuk aankleden/decoreren? Een partytent is natuurlijk sowieso erg gezellig, maar nog mooier is het als de tent wordt aangekleed met leuke versieringen en decoratie. Denk aan vlaggetjes, ballonnen, slingers, etcetera. We hebben wel een klein verzoek: wilt u a. u.b. geen decoratie gebruiken die kleuren aflaten? Regelmatig krijgen we tentzeilen terug met rode, gele, blauwe, groene en andere kleuren.

Daarom dus de vraag om hiermee op te passen! Desgewenst kunt u bij ons ook decoratie/versieringen kopen. Zo hebben we bijvoorbeeld vlaggetjes met verschillende leeftijden en leuke borden met bijvoorbeeld “Hulde aan het bruidspaar!”.

Grote Slaaptent Huren?Michel Bijleveld BV is één van de grootste verhuurders van pagodetenten in Nederland en heeft zich daarin gespecialiseerd! Behalve voor pagodetenten kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment alu-hallen, podia en marktkramen. Bent u op zoek naar kwaliteit, diversiteit, service en betrouwbaarheid? Dan bent u bij Michel Bijleveld BV aan het juist adres. flextent.

Meer van Marktplaats nl

Navigation

Home

Latest Posts

Cadeaus Voor Hem En Haar Gratis Bezorging

Published Sep 13, 22
7 min read

Cadeaus Voor Mannen Van 50 Jaar

Published Sep 06, 22
6 min read